top of page

VECKANS LUNCH

 

Serveras månd-fred kl 11:00 - 13:30

Pris 130 kr • Take-away 130 kr

 

Salladsbuffé, värmande soppa, smör, bröd, måltidsdryck
samt kaffe och hembakad kaka ingår.

 

10-kort 1.300 kr - få en elfte på köpet!

MÅNDAG   

Kryddig korvgryta med ris, grönsaker och picklad lök.

Färsbiff med champinjonsås, stekt potatis, grönsaker och lingon.

Vegetariskt alternativ

Bakad rotselleri med brynt smör, rostade betor, mandel, prästost och färska örter.

 

TISDAG 

Marinerad kycklingklubba med ratatouille, stekt potatis och rödvinssås.

Smörstekt makrillfilé med grädde, champinjoner, tomat, vitlök och dill, serveras med kokt potatis.

 Vegetariskt alternativ

Bakad rotselleri med brynt smör, rostade betor, mandel, prästost och färska örter.

                                       

                                         ONSDAG  

Krämig fisk & skaldjurssoppa med räkor, sej och hälleflundra, saffransaioli och nybakt bröd.

Husets kålpudding med gräddsås, lingon, grönsaker och kokt potatis. 

Vegetariskt alternativ

Råraka av potatis och rotfrukter med stekt svamp och rårörda lingon.

TORSDAG  

Porterstek med gräddsås, grönsaker, gelé och potatismos.

Kyckling i currysås med ris, grönsaker och färska örter.

Vegetariskt alternativ

Råraka av potatis och rotfrukter med stekt svamp och rårörda lingon.

 

FREDAG

Nattbakad högrev med rostade rotfrukter, rödvinssås och schalottenlökscreme.

Pasta Carbonara med riven parmesan och färska örter.

Vegetariskt alternativ

Lasagne med svamp, spenat och ost, serveras med ruccola och örtcreme.

Vid allergi, fråga personalen.

3M9A5301.jpg
bottom of page